VINYLEN ER KOMMET TILBAKE!

Dette klassiske “retro” produktet har fått en ny renessanse. Salg og produksjon av vinylplater øker med nesten 50% i året. Ikke bare unge, men også voksne har fått sansen for LP igjen. Folk sier det er noe annet med ett fysisk format enn strømming. Cover kunsten kommer til sin rett igjen, og en annen måte å høre på enn å hoppe rundt fra låt til låt. Noen fremhever t.o.m. lukten av en LP når man drar ut av coveret. Lydkvaliteten er overlegen det meste av strømming i dag. Det er også mange som mener at lyden er bedre enn cd.

En helt annen musikk opplevelse rett og slett!

daCapo hi-fi er stolte av å ha gjort avtale direkte med de store plateselskapene, som WARNER, SONY og UNIVERSAL.

Derfor kan vi tilby LP\VINYL til stort sett samme priser som på nett!

Salget av vinyl i USA er nå på 1992 nivå og stiger. Flere store artister bruker “LP-en” som et supplement til CD’ en i når de utgir ny musikk. Eller rett og slett dropper CD en og går for VINYL. Ofte er dette i små opplag, i noen tilfeller nummererte. Både singler 7”, EP 10” og LP 12”. er tilbake.

daCapo hifi konsentrerer seg først og fremst om LP er, nye og gamle klassikere.

Vi sender også plater ved forskuddsbetaling, og spanderer frakten på alle ordrer over 1200 kroner. Merk at de fleste plater har begrensede små opplag. Noen så små som 500 til 2000. Om du finner en plate du vil ha, er det ikke sikkert at den er å få tak i neste uke. Mange nettbutikker har listet plater for salg, som ikke lenger er å skaffe.

Merk at daCapo hifi har ett godt utvalg i platespillere, pick – ups, RIAA forsterkere (platespiller forsterker) og tilbehør. Vi monterer ny pick up (stift) på din gamle spiller, eller er behjelpelig med å velge riktig spiller for deg. Jeg har over 30 års erfaring med VINYL og platespillere!

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Send gjerne en mail!

Vennlig hilsen Jørgen Gustavsen

[Best_Wordpress_Gallery id=»1″ gal_title=»Vinyl»]